Notiuni fundamentale de igiena

 

Conform legislatiei in vigoare (H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011) certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatiei publice, cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj, ambalare si distribuire marfuri alimentare, producerea, transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, servicii de dezinfectie si deratizare.

 

Cursul cuprinde urmatoarele module:

Modulul 1: SERVICII DE PRODUCTIE, DEPOZITARE, TRANSPORT SI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR; INCLUSIV ALIMENTATIE PUBLICA SI A COLECTIVITATILOR;
Modulul 2: SERVICII DE CURATENIE IN UNITATI DE ASISTENTA MEDICALA, COLECTIVITATI DE COPII SI TINERI, UNITATI DE CAZARE (HOTELURI, MOTELURI, CABANE, ETC.);
Modulul 3: PRODUCTIA SI DISTRIBUTIA APEI POTABILE, INCLUSIV A APEI POTABILE SI IMBUTELIATE
Modulul 4: SERVICII DE INGRIJIRE CORPORALA (COSMETICA, FRIZERIE, COAFURA, MANICHIURA, PEDICHIURA, MASAJ, ETC.);
Modulul 5: SERVICII DE TIP DEZINFECTIE, DEZINSECTIE, DERATIZARE.

Cursurile sunt realizate intr-o maniera moderna, bazate pe un design educational de mare calitate, interactiv si sunt sustinute de formator cu experienta in domeniu.

Tariful de participare este de 100 lei/cursant.

Acte necesare pentru inscriere curs:
– Copie carte de identitate

Certificatele de absolvire sunt eliberate in conformitate cu prevederile Ordinului ministrului sanatatii si al ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 1225/5031/2003.

Certificatele de absolvire emise de catre Directia de Sanatate Publica au valabilitate 3 ani de la data absolvirii si sunt recunoscute la nivel national.

Locații înscriere și desfășurare cursuri:

 

Inscrie-te online la curs!

Completand acest formular sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de Scoala Eurotraining conform Regulamentului European 2016/679.