Curs Brutar-patiser preparator paste fainoase

Prezentarea cursului

Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de brutar-patiser preparator paste fainoase care face parte din domeniul ocupational industria alimentara, a bauturilor si a tutunului.

 

Diploma obtinuta

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obtine in urma absolvirii cursului de brutar-patiser preparator paste fainoase. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descripiv al certificatului - reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului

Certificatul si suplimentul descripiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in  termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

 

Unitati de competenta

  • Comunicare si numeratie
  • Asigurarea calitatii
  • Dezvoltarea personala
  • Igiena si securitatea muncii
  • Lucrul in echipa
  • Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
  • Pregatirea materiilor prime si auxiliare
  • Tehnici de ambalare
  • Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie
  • Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie
  • Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie
  • Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor fainoase
  • Coacerea si uscarea

Detalii despre curs

Tipul cursului: calificare
Cod NC: 7412.2.2 
Durata cursului: 20 saptamani
Conditii inscriere: invatamant minim obligatoriu

 

Documente necesare pentru inscriere

  • Copie act de identitate
  • Copie certificat de nastere
  • Copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul)
  • Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricola/adeverinta de absolvire
  • Adeverinta medicala

 

Modalitati de plata:

Plata se poate realiza sub doua forme:

  • In rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere
  • Integral la inscriere, caz in care veti beneficia de 5% reducere.
Inscrie-te online la curs!