Curs Brutar-patiser preparator paste fainoase

Prezentarea cursului

Școala EUROTRAINING organizează cursul de brutar-patiser preparator paste fainoase care face parte din domeniul ocupațional industria alimentară, a băuturilor și a tutunului.

 

Diploma obținută

Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului de Brutar-patiser preparator paste fainoase. Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute național și la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descriptiv al certificatului - reprezintă documentul în care sunt menționate competențele profesionale standardizate dobândite în urma absolvirii cursului.

Certificatul și suplimentul descriptiv sunt ridicate de către participant de la sediul Școlii EUROTRAINING, în termenul comunicat de către organizatorul cursului.

 

Unități de competență

  • Comunicare și numerație
  • Asigurarea calității
  • Dezvoltarea personală
  • Igiena și securitatea muncii
  • Lucrul în echipă
  • Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
  • Pregătirea materiilor prime și auxiliare
  • Tehnici de ambalare
  • Prepararea tipurilor de aluat pentru obținerea produselor de patiserie
  • Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
  • Prelucrarea aluaturilor pentru obținerea produselor de patiserie
  • Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor făinoase
  • Coacerea și uscarea

Detalii despre curs

Tipul cursului: calificare
Cod NC: 7412.2.2 
Durata cursului: 20 săptămâni
Condiții înscriere: învățământ minim obligatoriu

 

Documente necesare pentru înscriere

  • Copie act de identitate
  • Copie certificat de naștere
  • Copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
  • Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricolă/adeverința de absolvire
  • Adeverință medicală

 

Modalitati de plată:

Plata se poate realiza sub două forme:

  • În rate egale conform contractului de formare profesională încheiat la înscriere
  • Integral la înscriere, caz în care veți beneficia de 5% reducere.
Inscrie-te online la curs!