Zidari

Industria constructiilor este unul din pilonii de baza ai economiei romanesti. Dupa o lunga perioada in care la mare cautare erau doar oamenii cu studii superioare, acum ne confruntam cu o perioada in care zidarii sunt la mare cautare.

Zidarii calificati, cei cu diplome recunoscute la nivel national dar si international au ajuns sa fie mult mai cautati decat IT-isti si inginerii, insa tocmai aceasta calificare este o problema destul de stringenta pentru mai bine de jumatate din firmele care vor sa angajeze zidari, lipsa competentelor tehnice.

Scoala Eurotraining organizeaza cursul de Zidar-Pitrar-Tencuitor. In urma absolvirii acestui curs se obtine o diploma acreditata de ANC si un supliment descriptiv. Diploma acreditata de ANC are o valabilitate permanenta si este recunoscuta la nivelul Uniunii Europene.

Suplimentul descriptiv cuprinde competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Dintre cele mai importante competente care vor fi dobandite in urma absolvirii cursului de Zidar-Pietrar-Tencuitor in cadrul Scolii Eurotraining amintim: executarea lucrarilor de demolare a zidariei, prepararea mortarelor pentru zidarii si tencuieli, executarea zidariilor simple, executarea zidariilor din piatra naturala, executarea zid─âriilor de complexitate medie, executarea zidariilor de mare complexitate, executarea lucrarilor de reabilitare termica a cladirilor de locuit.

Cursul de Zidar-Pietrar-Tencuitor este un curs de calificare, dureaza 20 de saptamani si se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice sau sa-si imbunatateasca cunostiintele in domeniul zidariei si tencuielilor.