De ce sa urmezi un curs de Inspector Resurse umane la Scoala Eurotraining

Școala Eurotraining Timișoara organizează curs de Inspector/Referent resurse umane, în domeniul Administrație și Servicii Publice.

Aplică pentru un curs în domeniul resurselor umane și înveți cum să te implici direct în procesul de gestionare a resurselor umane și participi activ la recrutarea, angajarea, derularea şi încetarea raporturilor de muncă cu salariaţii.

 

De ce să urmezi un curs de IRU?

Un curs de Inspector/Referent resurse umane te ajută să te califici în administrarea documentelor ce țin evidența muncii, gestionarea relației dintre angajați și angajatori și recrutarea și selectarea personalului ce urmează a fi angajat.

 

Inspectorul/Referentul resurse umane își poate desfășura activitatea în cadrul unei instituții publice sau private, indiferent de forma de organizare juridică sau poate să își desfășoare activitatea ca și persoană fizică autorizată.

 

Care sunt competențele specifice?

Competențele specifice cursului de Inspector/Referent Resurse umane sunt formate și dezvoltate de către Școala Eurotraining, autorizate de Ministerul Muncii și Educației și Autoritatea Națională de Calificări (ANC):

De ce să alegi Școala Eurotraining?

Doar la Școala Eurotraining, Patronatul Național Român-Filiala Timiș derulează un proiect de susținere a angajatorilor prin dezvoltarea competențelor profesionale ale angajaților.

În cadrul proiectului, Patronatul Național Român subvenționează parțial o serie de cursuri de calificare, inclusiv cursul de Inspector/Referent resurse umane.

 

Detalii despre înscriere

Condițiile de înscriere la curs sunt următoarele:

Persoanele interesate de cursul de coafor, se pot înscrie fie online, pe site-ul oficial http://www.scoalaeurotraining.ro/cursuri/curs-inspector-referent-resurse-umane-, fie la sediul școlii din Piața Huniade, clădirea Modex, etajul 3.

 

Despre Școala Eurotraining

Școala Eurotraining este unul dintre cei mai mari furnizori de formare profesională din zona de vest a țării, acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificare (ANC).

Cursurile sunt de inițiere, calificare, specializare și cuprind atât noțiuni teoretice, cât și practică de specialitate.

Școala pune la dispoziție atât materialele consumabile necesare desfășurării cursurilor cât și săli de curs amenajate corespunzător. În urma absolvirii cursurilor se obține un certificat acreditat ANC (diplomă).

Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute național și la nivelul Uniunii Europene.